Geachte redactie hieronder treft u aan:

1) Persbericht tbv Solo-expositie Coren Geus in het Glaspaleis bij Galerie Montulet op zondag 1 maart, 14.00-17.00 uur.

Persbericht
———–

Feestelijke opening solo-expositie Coren Geus in het Glaspaleis bij Galerie Montulet

Coren Geus had van jongs af aan altijd interesse voor de schilderkunst. Ervaring deed ze onder meer op bij Olaf Cleofas. Het streven naar de hoogst bereikbare zuiverheid en schoonheid is wat Coren nastreeft. Coren zoekt de zuiverheid vooral in het licht en dat vraagt om een voorwerp dat dit weerkaatst. Coren vindt vooral inspiratie in objecten van glas en keramiek zoals schalen, kommen, vazen en glazen. Zij laat in haar werk zien dat licht synoniem is aan emotie. Het toont een licht dat in je gevoel doordringt. Coren’s talent is juist het weglaten, waarmee de werken rust en kracht tonen. Dit resulteert in de voor haar kenmerkende creaties omschreven als “sterke” stillevens.

Het “Glaspaleis” van Galerie Montulet is bij uitstek de perfecte lokatie om het werk van Coren tot zijn recht te laten komen en aan u te tonen.

Graag nodigen wij u hierbij uit voor de feestelijke opening van de solo-expositie van Coren Geus in het Glaspaleis op zondag 1 maart, 14.00 – 17.00 uur, om onder het genot van een hapje en drankje van de nieuwste werken van Coren te genieten. Coren zal zelf uiteraard bij de opening aanwezig zijn, zodat u zowel met haar als haar werk kennis kunt maken.

—–

Voor de Redactie:
Meer gegevens, of vragen?
Neem kontakt op met Diane Montulet,
Galerie Montulet
Hoge Gouwe 115
2801 LD Gouda
tel. 0182-338239
mail info@galeriemontulet.nl

www.galeriemontulet.nl

 

2) Foto: Coren Geus, drie glazenvazen_blauw-rood_60x50cm_olieverf op linnen.  klik op de foto om te dowloaden.Drie-glazen-vazen-blauw-rood-60x50cm.

persfoto