Marcel Witte

 

Marcel Witte

Van jongs af aan is tekenen al zijn grote hobby. Vele schetsboeken vulde hij met tekeningen van voor-namelijk dieren. Diverse personen dachten dan ook die gaat naar de kunstacademie, maar hij dacht daar anders over. Al vanaf de kleuterschool was voor hem één ding duidelijk; hij wilde boswachter worden. Tekenen kon hij erbij houden als hobby.

Uiteindelijk is Marcel geen boswachter geworden. Hij is verder gaan studeren en hij heeft zich meer toegelegd op het ontwerpen en inrichten van het land-schap. Met tekenen ben is hij echter nooit op-gehouden. Tijdens zijn studie en werk werden verslagen en rapporten voorzien van diverse tekeningen. Naar aanleiding daarvan werd hij evraagd voor het maken van illustraties en dit heeft zich in de loop der tijd flink uitgebreid. Hij kon van zijn hobby zijn werk maken en naast zijn vaste baan werd hij freelance illustrator.

Daarnaast heeft hij verschillende schilderijen gemaakt voor familie en vrienden. Dit waren voor-namelijk realistische schilderijen van landschap en dieren. Al geruime tijd liep hij echter met het idee om andere werken te maken. Werken die een mix vormen tussen hedendaagse kunst (kleur, vormen en lijnen) en het oude realisme (gedetailleerd) In 2003 heeft hij hiermee een begin gemaakt en sinds 2004 is hij full-time kunstenaar.

klik op afbeelding voor beschrijving, formaat en prijs

(indien geen prijs vermeld wordt betekent dit dat het betreffende werk niet meer beschikbaar is)

Zie ook de Giclees  en “Fairytiles” tegeltjes van Marcel Witte 

Zie ook Multicultural van Marcel Witte

 ←Terug naar Overzicht