Exposities

“Klein maar Fijn”

U was van ons bij Galerie Montulet gewend dat we het evenement GAAF! (Gouda Annual Art Fair) tweemaal jaarlijks organiseren, nl in een Primavera editie rond het begin van de lente en een Autunno editie rond het begin van de herfst. Omdat de galerie sinds enige tijd twee locaties heeft hebben we besloten om de najaarseditie te vervangen door een ander nieuw kunstevenement dat luistert naar de naam “Klein maar Fijn”, waarbij de nadruk ligt op kleinere kunstwerken qua maat maar wel tot in perfectie uitgevoerd. Dit evenement start dit jaar op zondag 23 september en vindt plaats in de Haagse locatie van Galerie Montulet op Noordeinde 156. Bij de start van het evenement zal zoals gebruikelijk in de middag een drankje worden geschonken.

Nieuwsbrief September 2018, “Klein maar Fijn”

Wilt u ook het laatste nieuws zoals Uitnodigingen voor exposities van de kunstenaars en evenementen bij Galerie Montulet ontvangen?
Klik dan op Inschrijven Nieuwsbrief en vul uw emailadres plus naam in. Uw gegevens worden alleen voor de nieuwsbrief van Galerie Montulet gebruikt.